Suositut tekstit

sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Uusia tehtäviä ja tapahtumia loka-marraskuulle

(Note: kirjoitin tämän alun tosiaan lokakuussa , mutta tehtävät ja työt ja cosplay tuli blogin edelle joten ehdin viimeistellä tämän tekstin vasta nyt)

Moi!

Olen taas siinä pisteessä että tehtäviä kertyy tasaisesti kun saa edellisiä tehtyä pois. Yksi suurin murheenkryyni jonka sain pois listaltani, oli veljelleni lupaama jumpsuit. En tajunnut ottaa valmiista yhtäkään kuvaa mutta ehkä myöhemmin lisäilen jotain tänne jos muistan :D
Koulu tuo tietenkin tasaisesti aina yhden koulupäivän jälkeen uuden kotiläksyn, ja niitäkin olen jo kaksi hoitanut pois alta (yhden päivää ennen deadlinea ja palautin viimesenä mahdollisena päivänä)
Päätin myös että yritän oikeasti nyt ryhdistäytyä, en pelkästään blogin kanssa vaan myös "oikeassa" elämässä, juurikin esimerkiksi näiden koulutehtävien kanssa, että en jättäisi viimeiseen yöhön niiden tekemistä..

Sitten jotain aivan muuta.

Tuli ekstemporee ilmoittauduttua JohGagan kanssa Tammen järjestämään Harry Potter tapahtumaan, jossa julkaistaan Kirottu Lapsi-käsikirjoituksen suomennos. Siellä on kulkuetta ja pukukilpailua, ja kilpailun pääpalkinto oli suurin houkutus, sillä se on kahden hengen liput Harry Potter elokuvastudiolle <3_<3
 Tapahtuma järjestetään siis Helsingissä 8.11.2016 ja lähtee liikkelle iltapäivällä rautatieasemalta kulkueena jossa 50 ensimäistä paikalle tullutta saa suomennoksen ilmaiseksi itselleen. kulkue lähtee kohti museota jossa on loppu ohjelma, jota ei ole tietääkseni vielä julkaistu sen tarkemmin.. :)

Olemme JohGagan kanssa Helsingissä myös yhden ylimääräisen päivän, sillä miksi lähteä helsinkiin vain yhdeksi päiväksi, kun minäkin saan helpommin vapaaksi viikonpäivän kuin lauantain :)

(Nyt jatkuu päivitys nykyhetkenä)
Minä JohGaga 
Tammen pukukilpailussahan kävi niin hassusti, että sain toisen sijan N. 100 kilpailijasta :D palkintona oli kirottu lapsi teoksen suomennos ja 50€ lahjakortti Bonnier kirjakauppaan :3

Minä ja kisan voittaja~

Tapahtuma oli muuten ihan mukava, siellä oli hunajaherttua koju josta sai ostaa kaljuunoilla herkkuja ja mehua(kaikki saivat 3 kalju naapurin ovilla) ja tutustuimme pariin uuteen ihmiseenkin siellä, joka oli hauskaa :3 tapahtuman jälkeen lähdimme takaisin rautatieasemalle , ja siellä miittasimme uudestaan Elinan kanssa~ yhdessä lähdimme sitten kohti korsua jossa Elina asuu :3
Seuraavana aamuna lähdimme takaisin Helsinkiin, shoppailemaan kangaskaupoilla,fantasiapeleissä, nauhakaupalla ja kulutin heti lahjakortin,  sillä en uskonut että bonnierkirjakauppoja on muualla Suomessa :D  sitten menimme syömään kotipizzaan ja pian olikin aika lähteä rautatieasemalta kotia kohti.

Ostokseni hesasta♡
Iso kiitos!
○Elinalle  majoituksesta ja kaikesta♡
○JohGagalle seurasta♡
○Tammelle tapahtumasta :3
○Ja sinulle hyvä lukija jos jaksoit tänne asti :D
Kirjoittelen varmaan pian taas jostain jännästä tai vähemmän jännästä :D
Pitäkää ittenne tynnyreinä ja hyvää ensimäistä adventtia!
♡ :llä Depisu

2 kommenttia:

  1. Onnea voitosta ja pakko sanoa että ei Hagrid-cossia ihan joka päivä näe joten joo, aika magee! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaw kiitos! XD joo ei niitä kovin paljon näy, arvaan kyllä syynkin koska ainakin oma asuni on pirun kuuma XD

      Poista