Suositut tekstit

sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Tulevaisuus, pimeänä kuin naapurin mummon vintti

Tulevaisuus, tuo pelottava, mystinen menneisyyden vastakohta.
Lähi viikkoina olen miettinyt usein tulevaisuutta, mihin sitä hakisi opiskelemaan, mikä olisi tarpeeksi kiinnostava ja mielenkiintoinen, että sitä jaksaisi tehdä työkseen?
  Näetkö itsesi lentämässä jumbo jettejä? vai olisiko mieleesi enemmänkin hoitajan tai lääkärin työt? Aah, niitä mahdollisuuksia, kaikkia eksoottisia töitä olisi tarjolla, mutta mikä niistä olisi tarpeeksi työllistävä niin, että sillä pystyy elämään?

Itse olen miettinyt näyttelijän tai kuvataiteilijan töitä, mutta en ole uskaltanut riskeerata, sillä arvaahan sen, kuinka vaikeaa juuri 'valmistuneen' taiteilijan on saada vakituista työtä, jos ei ole suhteita vaikutusvaltaisiin työllistäviin yhtiöihin tai vastaaviin.
Ei, ei näyttelijän työ sopisi sittenkään.. Entäpä kaupan kassa? Ei kiitos, kesä siellä, kiitti mulle riitti. En sano että työ olisi ollut.. tylsää? tai mielenkiinnotonta, mutta minulle se ei sovi, en ole oikeaa tyyppiä siihen.

Nykyään olen ruvennut miettimään teologiseen menemistä. Opettajia ja pappejahan tarvitaan aina, eikö? ihmisiähän kuolee koko ajan, ja uusia lapsia syntyy maailmaan joka päivä? 
Ainoat asiat, jotka jarruttavat tätä suunnitelmaa on se tosi asia että, pitäisi päästä kouluun sisälle, ja saada suht.koht. hyvät arvosanat kirjoituksista, unohtamatta sitä tosi asiaa, että omassa suvussani äidin puolella, vähintään joka kolmas on opettaja..
Vaikka eihän sen pitäisi vaikuttaa.. Silti, jotenkin, syvällä sisimmässäni se häiritsee.

Pian alkaa kesäloma, ja minulla on ruhtinaallinen päivä lomaa, kunnes pitää kiiruhtaa rippileirille lestaksi, eli leiri avustajaksi.
Ja sitten alkaakin omalla kohdalla coni* kausi, melkein joka viikonloppu olisi coni, ja vaikka haluaisikin mahdollisimman moneen mennä, tuntuu, että ihan jokaiseen ei silti pääse..
No toivotan kuitenkin kaikille oikein hyvää kesäloman odotusta! tai niille joilla se jo on (esim. sedulaiset) hyvää kesälomaa :D

*con/coni= viikonlopun pituinen anime/manga tapahtuma, jossa monet ihmiset pukeutuvat lempisarjojensa hahmoiksi ja tapaavat ystäviään ja muita kaltaisiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti