Suositut tekstit

tiistai 9. helmikuuta 2016

Muutoksen tuulet.

Kuten otsikossakin lukee,  aion kertoa nyt hieman henkilökohtaisista muutoksia joita olen kohdannut tänä syksynä. Ei siis cosplay aiheinen teksti tälläkertaa. 

Kesällä rupesin siis harkitsemaan muuttoa pois vanhempieni luota jälleen, kun opistovuosi oli päättymässä, ja tuntui että Seinäjoelta voisi aueta enemmän mahdollisuuksia töitä ajatellen kuin pienestä ilmajoesta. Myös työttömyystukea maksetaan, kun ei asu samassa osoitteessa vanhempien kanssa.

Niimpä alkoi kämpän etsintä. Aluksi etsin halpaa yksiötä tai pientä kaksiota itselleni,  kunnes pian luovuin toivosta ja rupesin etsimään soluasuntoa/ kämppäkaveria +kämppää . Muutama hyvä tulikin tori.fi-n kautta löydettyä ja muutamaa kävin myös katsomassa, yksi vietiin kirjaimellisesti nenän alta.

Lopulta yksi päivä Samuli, jonka tunsin ep-opiston kautta laittoi minulle Facebookissa yksityisviestä omaa fb "ilmoitustani" koskien ja ehdotti kämppis asumista yhden toisenkin, Konstan kanssa, eli meitä olisi kolme etsimässä asuntoa, ja pianpa sellainen sitten löytyikin ihan mukavan läheltä Seinäjoen keskustaa.  :)

Nyt asun siis kahden miespuolisen kanssa samassa asunnossa ja elämä on laiffii. Paitsi kolme viikkoa asuttuamme saman katon alla, lähestyy Kela minua kirjeitse ja Konstaa puhelimetse. Kela oli pistänyt minut ja Konstan avoliittoon.

Ensi järkytyksestä selvinneenä lähdimme yhteistuumin Kelaan selvittämään tätä asiaa, mutta teimme sen virheen että menimme eri työntekijöille, joten saimme eri ohjeistuksen. Minulle sanottiin että kaikki on nyt kunnossa, ja konstalle että täytyy lähettää selvityskirje.

 

Otappa siitä nyt selvää. Noh käytyämme n.6 kertaa Kelassa, asia saatiin järjestykseen ja Konstan äiti lähetti vakuuskirjeen, jossa vakuutti omantunnon ja työn kautta että konsta ei  seurustele minun eikä Samulin kanssa.  :D
Ja se riitti vakuuttamaan kelan.
 
Kiitos siitä.

Tuon häslingin jälkeen ei ole oikeastaan mitä kummempaa tapahtunut.  Elämme normaalia arkea kaikki vähän omissa oloissamme ja välillä vietämme iltaa yhdessä pelaillen korttia ja katsellen tvtä. 
  Paitsi eräänä päivänä eparin toimittaja soitti minulle ja hän oli kuullut ongelmistamme kelan kanssa ( tieto leviää nopeasti?  0.0) ja niin hän sitten tuki haastattelemaan meitä..ja julkaistiin seuraavassa eparissa. Pirun valtavien kuvien kanssa! Oikeesti.


Vuokrasopimus on meillä kaikilla elokuuhun. Että sen jälkeen muutamme ilmeisesti kaikki erillemme, sillä jätkät aikovat hakea powerparkkiin töihin ja tulisi turhan pitkä työmatka Seinäjoelta. 
Itse ajattelin katsoa mitä elämä tuo tullessaan, mutta mahdollisesti pysyn Seinäjoella.

Onkos sinun elämässäsi tapahtunut suuria tai pienempiä muutoksia ja Kuinkas olet niistä selvinnyt? :)

Veljeni leikkasi btw. mun sivut 9mm pituusiksi♡ 
 Ps. Nyt olen neljättä viikkoa te-toimiston kautta 3 kuukauden työkokeilussa Muotitalo Tyynelässä Seinäjoella.  Iih~
tässä lähikuva jos tekstejä haluaa lukea. Mun nimi on jopa oikein!


Mutta ei siinä, nähdään seuraavassa tekstissä♡
Pitäkää ittenne tynnyreinä!
♡Llä Depisu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti