Suositut tekstit

perjantai 9. syyskuuta 2016

luihuja pelkoja ja daamin viettelyä eli Tracon 2016

*sisäinen repomieheni kurkistaa tynnyrin kannen alta ja huutaa*

No Huh huh!

Tuohon ..lauseeseen (?) Voisi tiivistää minun tracon kokemukseni tänä vuonna. 

Lähtö coniin alkoi minulla lentävästi. Nukuin nimittäin pommiin ja heräsin siihen kun JohGaga soitti että "oothan tulossa?" ...noh..en ollut.. Onneksi JohGagan aikataulut ovat erittäin käteviä näissä tilanteissa ja olimme silti N.  10 maissa Tampere talon edessä.

Lauantaina olimme tosiaan kaverien kanssa pienehkö inside out-ryhmä, meitä oli kaikki muut tunteet paitsi viha , minä olin pelko ja kangas jonka tilasin liiviä varten kesällä ei tietenkään ehtinyt traconiin  ja nyt odotan jospa se nyt näin conin jälkeisenä maanantaina olisi tullut postiin :D (ei ollut.)


Lauantai  meni muuten hyvin, meikatessa ja conia kierrellessä. Kävimme katsomassa myös wcs ja ncc kisat, oli upeita esityksiä :3 harkitsimme pukuvuotoon menemistä mutta nälkä ja väsy iski liian raskaana päälle että päätimme mennä ravitsemaan itsemme mieluummin.  :)


Kävimme ensimäistä kertaa omassa conittamisen historiassamme syömässä oikeat burgerit Pancho villassa Hesen hampurilaisten sijaan.

Oli hyvää nomnom♡

Myös pari humalaista huomasi oudohkot asumme ja ihon värimme, ja yksi otti kuvankin ja  pari huuteli: "ootteko te jotain teletappeja?!" Vastasin :"tarpeeksi lähelle!"

Yön vietimme jälleen outin siskon kämpillä ♡ kiitos yösijasta♡

Aamulla heräsimme 7 -8 maissa ja rupesimme valmistautumaan henkisesti ja fyysisesti design kisaan johon olimme JohGagan kanssa ilmoittautuneet. (Erikseen)

Sunnuntaina cossasimme JohGagan kanssa tosiaan kahta tylypahkan perustajaa,   Helga Puuskupuhia ja Salazar Luihuista.  Outi pukeutui söpöimpään asuun ikinä eli hipsteriporoksi♡


Coni paikalle saavuttuamme juoksin ja harhailin conipaikalla etsien tietä bäkkärille sillä aikaa kun JohGaga parkkeerasi Outin kanssa Brianin parkkihalliin. Lopulta päädyimme menemään bäkkärile yhtämatkaa JohGagan kanssa. siellä ilmoittauduimme paikalla olioiksi ja kävimme kuvauspalvelussa.

Sen jälkeen olikin aika Kullan kaivannan(eli Cosplay deitin) alkuinfon.
Infon jälkeen meidät ohjattiin etupenkeille istumaan ja nauttimaan alkushowsta >:3
Mielestäni se meni omalta kohdalta ihan hyvin vaikka keksinkin nasevia vastauksia vastakun olin antanut mikin pois XD lisäksi en meinannut saada selvää kierrokseni kullan etsijän puheesta ollenkaan joten sekin oli syynä miksi en vastaillut suoraan hänelle mitään kunnolla.

Kullan kaivanta tullaan pistämään kuulemma youtubeen, voin linkkejä laittaa jos/kun näin tapahtuu, jos joku on kiinnostunut katsomaan sen sieltä :)

Juontajat oli mahtavia ja videot eeppisiä! Tykkäsin 5/5 showsta ja oli todella paikkansa päälavalla ansainnut! :3
Kuvaaja: Jonna Pilli-Sihvola 
Kaivannan jälkeen olikin lähes heti aika mennä takaisin bäkkärille valmistautumaan lavajuoksua varten. Ja täytyy sanoa että en ollut itse asuun hirveän tyytyväinen, koska en ollut ehtinyt tehdä yksityiskohtia joita olin suunnitellut, enkä muistanut ottaa mukaan hakasia jotta olisin voinut ommella ne kiinni automatkalla, joten asu pysyi kiinni vain muutaman nepparin ja hakaneulan voimin..

Kuvaaja: Jonna Pilli-hvola
Kuitenkin vastaanotto oli erittäin positiivinen ja olin todella yllättynyt että ihmiset pitivät asustani ja tunnistivat sen Salazar Luihuiseksi n_n''

Kiitos kaikille jotka tulivat ottamaan kuvia tai halusivat halata <3
(Äh, ja unohdin taas kysyä sinun nimeäsi/nimimerkkiäsi Nishinoya/  skeittaripoika cossaaja! ;__;)

Pidimme myös miniminishootin JohGaga Cosplayn kanssa sunnuntaina kisan jälkeen, mutta en ole vielä saanut kuvia häneltä joten lisään tähän muutaman mitä sain jonnalta, kiitos vielä♡
Mutta näihin kuviin ja näihin tunnelmiin,
Pitäkää ittenne tynnyreinä!
♡:Llä Depisu

5 kommenttia:

 1. Ei juma, humalaisten kommentit osaavat olla ihan sangen huvittavia. :'D Teletapit... xD Multaki juopot ovat kysyneet vaikka ja mitä ja usein just Traconin aikana ne huvittavimmat kommentit ovat tulleet.

  En itse oo hirveen perehtynyt Harry Potteriin mutta hieno cossi toi on! :D Olen tietysti nähnyt leffat mutta ei ihan jokaista, mulla kyllä oli pieni HP villitys silloin ku Viisasten Kivi tuli ekana ulos. Olen miettinyt jos joskus cossaisi Potterista nostalgian takia, toki en tiedä vielä ihan että mikä hahmo sopis ja ois kiva...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat joo XD hienoa että edes humalaisen tunnistivat mut tiivitaaviksi! Eikun.. XD

   Oi kiitos♡ hahmo ei ole elokuvissa läsnä, ja kirjoissakin lähinnä mainintoja, kyseessä on siis yksi neljästä tylypahkan koulun perustaja jäsenistä ^^ Lupin tai Sirius voisi sopia sulle tosi hyvin! ♡_♡

   Poista
  2. Kiitos hahmo-ehdotuksista! Pidän mielessä ja tutkiskelen vähän lisää! Kenties, saatan jopa tehä jonku niistä... ;)

   Poista
  3. Ole hyvä, Potter maailma on toki täynnä mahtavia hahmoja joita olis awesome cossata :3 I shall keep eye on you if u shall make cosplay from potter ;))

   Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista